Νέα Σμύρνη: Συνέλαβαν 22χρονο για την επίθεση στον αστυνομικό επειδή σχολίασε στο Facebook!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Συνέλαβαν 22χρονο για την επίθεση στον αστυνομικό επειδή σχολίασε στο Facebook!

SHARE THIS

Διέσυραν και συνέλαβαν αυθαίρετα 22χρονο ως δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό εξαιτίας σχολίου του στο Facebook!  

«Αυτός είναι ο Αλβανός χούλιγκαν που σακάτεψε τον αστυνομικό» ήταν ο τίτλος άρθρων που συνοδευόταν με τη φωτογραφία 22χρονου, τον οποίο οι αρχές συνέλαβαν ως τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων όμως, πρόκειται για μία πρωτοφανή αυθαιρεσία από τις αστυνομικές ιστοσελίδες που έσπευσαν να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία του νεαρού κατηγορώντας τον για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, ενώ η σύλληψη του νεαρού αποδείχθηκε φιάσκο καθώς βασίστηκε μόνο σε ένα σχόλιό του στα social media.

Σύμφωνα με το ανασκευαστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας policenews.eu, η οποία υποχρεώθηκε να απολογηθεί -διατηρώντας ωστόσο παραπλανητικό τίτλο, αφού αναφέρει απλώς «ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωση του Policenews σχετικά με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε νωρίτερα για τον 22χρονο», οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν για τον υποτιθέμενο δράστη, δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Σχετικά με το δημοσίευμά μας νωρίτερα για τον 22χρονο από την περιοχή του Μενιδίου, να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του Policenews πως οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και αφορούν τον Ρ. Σ., δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν με τον βαρύτατο αστυνομικό χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ο νεαρός του δημοσιεύματος ΔΕΝ είχε καμία εμπλοκή με το συμβάν, ΔΕΝ ανήκει σε κάποιο οπαδικό σύλλογο και ΔΕΝ ήταν χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης»

Τελικά, αυτό που στάθηκε η αφορμή για τον άδικο διασυρμό του και την αυθαίρετη σύλληψή του, ήταν ένα σχόλιό του στο Facebook. Ο ίδιος είχε σχολιάσει «ευχαριστώ» όταν μια φίλη του στο Facebook τον τάγκαρε σε ανάρτηση με βίντεο από την επίθεση στον αστυνομικό.

Όπως δημοσιεύει το avgi.gr, ο νεαρός συνελήφθη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν είχε καμιά σχέση με τα επεισόδια καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στην περιοχή που κατοικεί, στο Μενίδι.

Exit mobile version