Νεαροί τραμπούκοι πέταξαν πέτρες σε σχολείο και τραυμάτισαν μαθητή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεαροί τραμπούκοι πέταξαν πέτρες σε σχολείο και τραυμάτισαν μαθητή

SHARE THIS

Τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο, τον οποίο μετέφεραν οι γονείς του για προληπτικούς λόγους στο σπίτι.

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό επίθεσης σε μαθητές έλαβε χώρα σε σχολείο, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 20 νεαρών τραμπούκων πέταξε πέτρες στο σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά ένας 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο. Οι δράστες βιντεοσκοπήθηκαν κι αναζητούνται.

Πιο συγκεκριμένα, το σχολείο βρίσκεται πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην Πάτρα, και η ομάδα των νεαρών, περίπου 20, πέταξε τις πέτρες για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news τραυματίστηκε ελαφριά ένας 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο, τον οποίο μετέφεραν οι γονείς του για προληπτικούς λόγους στο σπίτι.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πήγαν στο σχολείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι νεαροί που πέταξαν τις πέτρες φέρεται να φοιτούν σε άλλο σχολείο.

Μάλιστα, φαίνεται είναι γνωστό το ποιοι είναι και από πιο σχολείο ήρθαν, αφού οι κινήσεις τους έχουν βιντεοσκοπηθεί από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Exit mobile version