Νέες καταγγελίες για ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς «γαλάζιων» στελεχών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες για ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς «γαλάζιων» στελεχών

SHARE THIS

Με αμείωτο ρυθμό φαίνεται να συνεχίζονται οι ρουσφετολογικοί εμβολιασμοί «γαλάζιων» στελεχών, με τις ευπαθείς ομάδες να παραγκωνίζονται για άλλη μια φορά.  

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για εμβολιασμούς ημέτερων, αφού στελέχη της ΝΔ και τοπικοί αξιωματούχοι φαίνεται να παραβίασαν βάναυσα για ακόμη μία φορά βάναυσα την προτεραιοποίηση του εμβολιασμού για να εμβολιαστούν οι ίδιοι ή για να εμβολιάσουν τους φίλους τους.

Έτσι μετά την Θεσσαλονίκη, όπου ο δήμαρχος της πόλης Κ. Ζέρβας υποχρεώθηκε στην διαγραφή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκηςτου Δρόσου Τσαβλή λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με τους εμβολιασμούς στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας, στο προσκήνιο βρίσκεται η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μετά τα δημοσιεύματα ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο εμβολιασμού και εμβολιάστηκε στην Χάλκη, ένα ακόμα στέλεχος της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο, φέρεται να εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρόκειται για τη σύζυγο μέλους της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου, που «τυχαία» βρέθηκε στο Ίδρυμα Κολυμπίων και εμβολιάστηκε με αδιάθετο εμβόλιο που «τυχαία» βρέθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι παρά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών και την σφοδρή κριτική που ασκείται στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, το αυτί των αρίστων δεν ιδρώνει και αφήνουν ασθενείς και εργαζομένους εκτεθειμένους για ρουσφέτια!

Exit mobile version