Νεκρό βρέφος στην Κω: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι γονείς
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρό βρέφος στην Κω: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι γονείς

SHARE THIS

Για τα τραύματα που φέρει το βρέφος, οι γονείς ισχυρίστηκαν πως προέρχονται είτε από χτυπήματα που του προκάλεσε το αδερφάκι του.

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω το Σάββατο από απόφραξη αεροφόρων οδών κατά τη σίτιση.

Οι γονείς του βρέφους, που κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου πέρασαν λίγο μετά τις 11.00 το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το παιδί πνίγηκε από τηγανιτή πατάτα, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Τι υποστήριξαν οι γονείς

Σε ό,τι αφορά τα τραύματα που φέρει το βρέφος, οι γονείς ισχυρίστηκαν πως προέρχονται είτε από χτυπήματα που του προκάλεσε το αδερφάκι του, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποιο άλλο ατύχημα.

Πληροφορίες πως βρέθηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του πατέρα

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές πως ο πατέρας του βρέφους στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία για παιδική πορνογραφία. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν ίχνη σχετικής αναζήτησης τέτοιου αποτρόπαιου υλικού σε συσκευές του.

Exit mobile version