Νέο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας «γάζωσε» βιτρίνα και Ι.Χ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας «γάζωσε» βιτρίνα και Ι.Χ.

SHARE THIS

Ο αστυνομικός πυροβόλησε αρκετές φορές, με τις σφαίρες να καταλήγουν στη τζαμαρία του φαρμακείου, αλλά και σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ.

Δεν έχουν σταματημό οι καταγγελίες για περιστατικά παραβατικών και επικίνδυνων συμπεριφορών από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με ακόμη ένα περιστατικό να συμπληρώνει την μακρά λίστα.

Κι ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε το ξήλωμα της ηγεσίας στην Άμεση Δράση μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, ακόμη ένας «πιστολέρο» αστυνομικός στον Άγιο Δημήτριο αποδεικνύει την απολύτως ανεπαρκή εκπαίδευση των δυνάμεων καταστολής.

Άνδρας της ομάδας ΟΠΚΕ, εκτός υπηρεσίας, άνοιξε πυρ με το υπηρεσιακό του όπλο, σε δημόσιο χώρο όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι του, χωρίς να απειλείται με κάποιο τρόπο η σωματική ακεραιότητα του ίδιου ή κάποιου άλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει διαρρεύσει η Αστυνομία, ο αστυνομικός άκουσε θόρυβο, είδε διαρρήκτες να επιχειρούν να μπουν σε φαρμακείο της περιοχής, τράβηξε το υπηρεσιακό του περίστροφο άνοιξε πυρ κατά των διαρρηκτών.

Πυροβόλησε αρκετές φορές, με τις σφαίρες να καταλήγουν στη τζαμαρία του φαρμακείουαλλά και σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ.

Το όπλο του μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Exit mobile version