Νέο περιστατικό με οδηγό λεωφορείου που βρίζει ρατσιστικά και γρονθοκοπεί επιβάτη με μπαστούνι (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο περιστατικό με οδηγό λεωφορείου που βρίζει ρατσιστικά και γρονθοκοπεί επιβάτη με μπαστούνι (Video)

SHARE THIS

Ο οδηγός γρονθοκοπεί στο στήθος τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα να κάνει βήματα προς τα πίσω κινδυνεύοντας να πέσει ενώ φαίνεται να πιάνει και την καρδιά του όπου δέχτηκε το χτύπημα

Νέο βίντεο με ρατσιστικής και βίαιης συμπεριφοράς οδηγού λεωφορείου σε βάρος επιβάτη έρχεται στο φως. Ο οδηγός ακούγεται να βρίζει και να χτυπά ηλικιωμένο επιβάτη που κρατούσε μπαστούνι επειδή όπως ισχυρίζεται τον έβρισε στα ρώσικα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα “Μένουμε Ενεργοί” και ξεκινά με αντίλογο μεταξύ του οδηγού και του επιβάτη σχετικά με το αν έπρεπε το λεωφορείο να σταματήσει σε μια στάση ή όχι.

Ο οδηγός φρενάρει κατευθύνεται στο πίσω μέρος και ζητά από συνοδηγό του να του ανοίξει τις πόρτες. Τότε αρχίζει ένα απίστευτο υβρεολόγιο προς τον ηλικιωμένο επιβάτη, τον οποίο κατηγορεί ότι νωρίτερα είχε βρίσει την μάνα του στα ρώσικα.

Μάλιστα ο οδηγός γρονθοκοπεί στο στήθος τον ηλικιωμένο (1:02​), με αποτέλεσμα να κάνει βήματα προς τα πίσω κινδυνεύοντας να πέσει ενώ φαίνεται να πιάνει και την καρδιά του όπου δέχτηκε το χτύπημα. Παράλληλα, όταν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του λέει στον αυτόπτη μάρτυρα: ”Βίντεο τραβάς;” ενώ κάνει μια απειλητική χειρονομία προσθέτοντας ”Τώρα θα σου πω κι εσένα”.

Exit mobile version