Νέο βίντεο-κόλαφος για την ανθρωποκτονία του Νίκου Σαμπάνη
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο-κόλαφος για την ανθρωποκτονία του Νίκου Σαμπάνη

SHARE THIS

Το νέο βίντεο φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα της ανθρωποκτονίας του 18χρονου Ρομ - «Κόλαφος» για τις ανακριτικές αρχές.

Ένα βίντεο περίοικου που δημοσιεύει το Omnia tv φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα της ανθρωποκτονίας του 18χρονου Ρομ, με τον δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη να κάνει λόγο για «κόλαφος» για τις ανακριτικές αρχές.

Σύμφωνα με το Omnia tv από το βίντεο προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί στόχευαν «στο ψαχνό» καθώς, σύμφωνα με τη βαλλιστική έκθεση, πάνω από 10 ήταν οι σφαίρες που μπήκαν στην καμπίνα. Δύο από αυτές σκότωσαν τον Σαμπάνη (η μία ψηλά στον λαιμό) και μία τραυμάτισε βαριά τον ΕΜ. Ακόμα προκύπτει, ότι τουλάχιστον μία μηχανή (η τρίτη) αφέθηκε στο έδαφος από τον οδηγό της, χωρίς να την πλησιάσει ποτέ το αυτοκίνητο, καθώς και ότι κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών άνοιξε η πόρτα του οδηγού και διέφυγε ο ανήλικος ΕΖ που οδηγούσε το αυτοκίνητο, καθώς όλες οι σφαίρες έρχονταν από τη δεξιά και πίσω πλευρά του αυτοκινήτου.

Ο Θανάσης Καμπαγιάνης με ανάρτησή του στο Twitter, καταγγέλλει ότι το βίντεο αυτό, που «δεν στάλθηκε καν στη ΔΕΕ για πραγματογνωμοσύνη αποκαλύπτει τη σκηνοθεσία και τη συγκάλυψη».

 

Exit mobile version