Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε στο κενό – Την κρατούσε δεμένη ο σύντροφός της
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε στο κενό – Την κρατούσε δεμένη ο σύντροφός της

SHARE THIS

Την γυναίκα την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ

Ένα ακόμη αποτρόπαιο σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφεται στη χώρα μας, αυτή τη φορά στον Νέο Κόσμο όπου μια 35χρονη γυναίκα παραλίγο να χάσει τη ζωή της καθώς, έπεσε από εξώστη διαμερίσματος.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) μία 35χρονη γυναίκα, έπεσε από τον εξώστη διαμερίσματος 3ου ορόφου ύστερα από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και κατέληξε στον εξώστη του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι.

Την γυναίκα την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ανέφερε πως η πτώση της ήταν αποτέλεσμα τσακωμού και ενδοοικογενειακής βίας από τον 40χρονο σύντροφό της, ο οποίος όπως κατήγγειλε της είχε δέσει χέρια και πόδια και την κατακρατούσε παρανόμως στο σπίτι του επί μία ημέρα.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν την άφιξη των αστυνομικών, το θύμα δήλωσε ότι πιθανόν να κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει και έχει εκδοθεί σήμα για την αναζήτησή τους προς όλες τις Υπηρεσίες.

Exit mobile version