Νίκος Κοκλώνης: «Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Κοκλώνης: «Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα»

SHARE THIS

«Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού για μας ξεκίνησε νωρίτερα.»

Ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε στο J2US του Σαββάτου τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τις οικονομικές δραστηριότητες του.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που αφορά στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρει ότι ο ίδιος φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κατηγορίες, στην αρχή της εκπομπής, αφού τραγούδησε, τονίζοντας ότι θα μιλήσει για τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του κατά τη διάρκεια της βραδιάς, λέγοντας μάλιστα πως «το Καρναβάλι ξεκίνησε νωρίτερα….».

Συγκεκριμένα είπε: «Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Τέτοιο πάρτι δεν θα βρείτε πουθενά. Το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού για μας ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε για τα act. Θα μιλήσω σαν επιχειρηματίας στο τέλος. Τώρα έχουμε πάρτι».

Στη συνέχεια δήλωσε:  «Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ.»

«Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Exit mobile version