Νίσυρος: 11 οι καταγγελίες παιδιών για τον αρχαιοφύλακα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSSI - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίσυρος: 11 οι καταγγελίες παιδιών για τον αρχαιοφύλακα

SHARE THIS

Οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 11 και είναι από παιδιά ηλικίας 10-15 ετών που καταγγέλλουν παρενόχληση ή κακοποίηση από τον αρχαιοφύλακα.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες παιδιών για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίησηαπό τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο.

Ειδικότερα, οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 11 και είναι από παιδιά ηλικίας 10-15 ετών που καταγγέλλουν παρενόχληση ή κακοποίησή τους από τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο.

Ήδη γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε καταγγελίες στην εισαγγελέα της Κω, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ν. Αιγαίου. Παράλληλα, τα παιδιά εξετάζονται από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα 10χρονου παιδιού, πρόσφυγα κατοίκου του νησιού.

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες των παιδιών

Όλες οι καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια. Μεταξύ των καταγγελιών αναφέρεται πως έδινε στα παιδιά προφυλακτικά, ναρκωτικά και τους έδειχνε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μετά τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος που διετέλεσε και ως παράγοντας στην παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του «Πολυβώτη», έχει παυθεί από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

Exit mobile version