Νύχτα τρόμου στην Αθήνα: Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες σε Αγίους Αναργύρους & Πατήσια
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νύχτα τρόμου στην Αθήνα: Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες σε Αγίους Αναργύρους & Πατήσια

SHARE THIS

Aιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου, το οποίο ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους

Σε φαρ ουέστ μετατράπηκε η χθεσινή νύχτα σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους. Μετά τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία που έκαναν λόγο για δύο διαφορετικά περιστατικά, τελικά πρόκειται για την συνέχεια του ενός περιστατικού από το άλλο.

Στους τρεις ανέρχονται πλέον οι νεκροί της αιματηρής καταδίωξης στα Κάτω Πατήσια.

Αρχικά έγινε διαπληκτισμός και συμπλοκή μεταξύ επτά ατόμων, όλοι Αλβανοί, όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες σε δύο αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Νάζου και Κουρτίδου στα Πατήσια.

Ένας από τους δράστες και συνοδηγός του ενός αυτοκινήτου πυροβόλησε εναντίον των άλλων με αποτέλεσμα ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου να πέσει νεκρός, να τραυματιστεί ένας ακόμη και ένας τρίτος που άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να διαφύγει, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο των δραστών που οδηγούσε γυναίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και εκείνος. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», ενώ η γυναίκα οδηγός ακινητοποιήθηκε στο σημείο και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ο συνοδηγός της και ένοπλος δράστης, λίγο πιο κάτω αφαίρεσε από διερχόμενο πολίτη το αυτοκίνητό του μάρκας Toyota Yaris με απειλή όπλου και μετέβηκε σε μπαρ επί της Λ. Δημοκρατίας, στους Αγίους Αναργύρους και όχι σε πρατήριο καυσίμων όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, όπου μπήκε μέσα ένοπλος και πραγματοποίησε ληστεία.

Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης τον αντιλήφθηκε όταν βγήκε έξω και τον καταδίωξε, καθώς είχαν ήδη λάβει σήμα τα περιπολικά με την περιγραφή του, στην οποία ταίριαζε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την οποία έπεσε νεκρός ο δράστης και τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401.

Exit mobile version