North Evia – Samos Pass: Τέλος μέσα σε λίγα λεπτά οι αιτήσεις για voucher- Εξαντλήθηκαν οι επιταγές
EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

North Evia – Samos Pass: Τέλος μέσα σε λίγα λεπτά οι αιτήσεις για voucher- Εξαντλήθηκαν οι επιταγές

SHARE THIS

Ακόμα δεν άνοιξε η πλατφόρμα του North Evia Samos Pass και τα voucher 200 ευρώ για τη Σάμο και 100 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια εξαντλήθηκαν!

Εξαντλήθηκαν σε λίγα μόλις λεπτά οι επιταγές του North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr με τα 200 ευρώ για διακοπές στη Σάμο και 100 ευρώ για Εύβοια,.

Ακόμα δεν άνοιξε η πλατφόρμα του North Evia Samos Pass και τα voucher 200 ευρώ για τη Σάμο και 100 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια εξαντλήθηκαν! Όποιος μπήκε στο σύστημα λίγο μετά τις 12, οπότε και άνοιξε η πλατφόρμα, έβλεπε το παρακάτω μήνυμα:


 

Όσοι μάλιστα συνδέονται με τους κωδικούς τους στο vouchers.gov.gr για το πρόγραμμα North Evia – Samos Pass, το μήνυμα που τους εμφανίζεται είναι:

«Η υπηρεσία δεν δέχεται νέες αιτήσεις».


Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη φάση του προγράμματος αφορούσε σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το διάστημα έως και 31-08-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές. Ειδικότερα, για τη Βόρεια Εύβοια πρόκειται να εκδοθούν 4.050 κάρτες των 100€ και για τη Σάμο 2.025 κάρτες των 200€.

Exit mobile version