Νοσηλεύτρια εκθέτει Πέτσα: «Έχουμε έναν ΠΘ που μετράει στρέμματα και φέρετρα» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσηλεύτρια εκθέτει Πέτσα: «Έχουμε έναν ΠΘ που μετράει στρέμματα και φέρετρα» (Video)

SHARE THIS

Ο Στέλιος Πέτσας προχώρησε σε μια απαράδεκτη επίθεση χαρακτηρισμού των πολιτικών φρονημάτων της υγειονομικού

Νοσηλεύτρια εξέθεσε τόσο τον Πέτσα, όσο και την κυβέρνηση για τις επικοινωνιακές πρακτικές που ακολουθεί, προκαλώντας τέτοια ταραχή στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος προχώρησε σε μια απαράδεκτη επίθεση χαρακτηρισμού των πολιτικών φρονημάτων της υγειονομικού.

«Επειδή έχουμε έναν πρωθυπουργό που μετράει στρέμματα και φέρετρα, να σας πω λοιπόν ότι τα 13500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στους υγειονομικούς και οι δέκα χιλιάδες απολύσεις παρά τον Δημοσιουπαλληλικό Κώδικα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στην πλάτη των συναδέλφων μας», δήλωσε στο Mega η Φωτεινή Καρυστινάκη, νοσηλεύτρια στον “Ευαγγελισμό’, απαντώντας στις δημόσιες επιθέσεις κατά των υγειονομικών.

«Αυτά που είπε είναι η πιο σκληρή “γραμμή” του κ. Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πιστεύω ότι αυτά εκπροσωπούν κανέναν νοσηλευτή. Εκπροσωπούν την κυρία που τα εκφράζει ενδεχομένος και το πολιτικό κόμμα που εκφράζει. Γι αυτό μίλησα πριν για αντικυβερνητική συνδικαλιστική δράση», απάντησε ο κ. Πέτσας, προκαλώντας την εύλογη οργή της νοσηλεύτριας.

Exit mobile version