Νότης Μαυρουδής: Θλίψη στην πολιτική κηδεία του συνθέτη
ΕUROKINISSI)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νότης Μαυρουδής: Θλίψη στην πολιτική κηδεία του συνθέτη

SHARE THIS

Θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σορού του συνθέτη στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Η σύζυγός και τα παιδιά του, συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου της χώρας είπαν το πρωί του Σαββάτου (07/01) το τελευταίο αντίο στον συνθέτη Νότη Μαυρουδή, οποίος βρήκε τραγικό θάνατο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή πραγματοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση του στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, όπου αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο συνθέτη, ενώ τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Βάσω και τα παιδιά του Χάρης και Ροδή, οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον σύζυγο και πατέρα τους.

Επιθυμία της οικογένειας, όπως ενημέρωσε ο γιος του συνθέτη, Χάρης, είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο θάνατος του Νότη Μαυρουδή οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ο συνθέτης γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία σημείωσε πως η πτώση έγινε από ύψος.

Exit mobile version