Ντροπή: Απεγνωσμένοι οδηγοί παρατάνε τα αυτοκίνητα τους και πηδάνε στον προαστιακό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή: Απεγνωσμένοι οδηγοί παρατάνε τα αυτοκίνητα τους και πηδάνε στον προαστιακό

SHARE THIS

Οι θλιβερές αυτές εικόνες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου της «Ελλάδας 2.0», είναι ενδεικτικές της κατάστασης.

Ντροπιαστικές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με ταλαιπωρημένους οδηγούς που βρίσκονταν για ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, χωρίς ίχνος βοήθειας από το κράτος, να εγκαταλείπουν τα οχήματά τους και να πηδάνε, κυριολεκτικά, στις γραμμές του Προαστιακού Σταθμού, στην Κάντζα, με την ελπίδα να γλιτώσουν.

Καθότι το κράτος, για ακόμη μία φορά, δεν είχε μεριμνήσει ούτε για τα βασικά, μία από τις μεγαλύτερες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας έκλεισε! Πιο συγκεκριμένα, χιλιάδες είναι οι πολίτες, που είτε πήγαιναν, είτε επέστρεφαν από την εργασία τους και τελικά, εξαιτίας της ανετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού, εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, στην Αττική Οδό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί μετά από ώρες ταλαιπωρίας  αγανάκτησαν και με τον κίνδυνο να παραμείνουν εγκλωβισμένοι και κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς θέρμανση, τροφή και νερό αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους. Ψάχνοντας τρόπο διαφυγής, αποφάσισαν να πηδήξουν μέσα στις γραμμές του Προαστιακού Σταθμού στην Κάντζα.

Οι θλιβερές αυτές εικόνες της Ελλάδας 2.0, είναι ενδεικτικές της κατάστασης.

Exit mobile version