Ντροπή: Έκαναν έξωση στην Ι. Κολοβού-Έσπασαν την πόρτα & την χτύπησαν για να της πάρουν το σπίτι
TWITTER NIKOS CHRISTOFAKIS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή: Έκαναν έξωση στην Ι. Κολοβού-Έσπασαν την πόρτα & την χτύπησαν για να της πάρουν το σπίτι

SHARE THIS

Έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της Ι. Κολοβού για να της πάρουν το σπίτι για χρέος 15.000 ευρώ.

Απόλυτη αναλγησία και παντελή απουσία κοινωνικού κράτους αποδεικνύει η έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού από την πρώτη κατοικία της, για χρέος 15.000 ευρώ όπως καταγγέλλει.

Μπορεί η αλληλεγγύη του κόσμου να κατάφερε να φράξει για ένα διάστημα την έξωση, ωστόσο σήμερα τα ξημερώματα, η αστυνομία με δικαστικό επιμελητή πήγαν στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, η οποία έχει χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος κατήγγειλε στο OPEN ότι έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι και μάλιστα ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε δυνατά στο χέρι.

Αυτήν την ώρα, μεταφορική εταιρία απομακρύνει τα πράγματα της δημοσιογράφου ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ένοικοι της πολυκατοικίες και αλληλέγγυοι, προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Η υπόθεση:

Η κ. Κολοβού στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε πάρει πιστωτικές κάρτες της Εθνικής, πληρώνοντας για χρόνια τις δόσεις που της αναλογούσαν.

Ωστόσο λόγω της οικονομικής κρίσης, το 2011 εμφάνισε αδυναμία αποπληρωμής. Σημειώνεται ότι η ίδια μεγάλωνε μόνη της τον γιο της καθώς ο άνδρας της έχει φύγει από την ζωή.

Παρότι προχώρησε σε διακανονισμό για την ενοποίηση του χρέους της, από τα 700 ευρώ που είχε ως εισόδημα, δεν μπορούσε να συνεχίσει να πληρώνει.

Έπειτα από επανειλημμένες ενοχλήσεις κι απειλές, το 2014, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε την διαταγή πληρωμής με αριθμό 15577/2014.

Ο πλειστηριασμός του διαμερίσματος στα Άνω Ιλίσια έγινε τελικά ηλεκτρονικά, στις 16 Μαρτίου 2022 με την παρουσία συμβολαιογράφου.

 

Exit mobile version