Ο Άδωνις χειρουργείται ενώ το 80% των χειρουργείων αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας και απορεί για τις αντιδράσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άδωνις χειρουργείται ενώ το 80% των χειρουργείων αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας και απορεί για τις αντιδράσεις

SHARE THIS

Ακολούθησαν τα σχόλια που έλεγαν, ότι δεν έχουν αναβληθεί μόνο χειρουργικές επεμβάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν σε δεύτερο χρόνο αλλά και επείγοντα χειρουργεία

Οι χρήστες στα social media με πλήθος σχολίων κατηγορούσαν τον υπουργό Ανάπτυξης ότι αν και έχει αναβληθεί το 80% εκείνος ευνοήθηκε ως υπουργός της κυβέρνησης και μπήκε στο χειρουργείο.

Μετά από αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που τον κατηγόρησαν με επιθετικά σχόλια ότι εκείνος βρήκε αμέσως τη λύση, όταν η πλειονότητα των χειρουργείων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,

«Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυϊκής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία» έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά».

Έπειτα ακολούθησαν τα σχόλια που έλεγαν, ότι δεν έχουν αναβληθεί μόνο χειρουργικές επεμβάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν σε δεύτερο χρόνο αλλά και επείγοντα χειρουργεία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε με νέα και μακροσκελή ανάρτηση για να εξηγήσει  τον λόγο για τον οποίο μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, δηλώνοντας ότι αν αργούσε έστω και λίγο θα έχανε το δεξί του πόδι.

Σύμφωνα με τη λίστα χειρουργείων που δημοσιεύει το ΚΑΤ  ένας ασθενής που μπήκε στη λίστα αναμονής στις 5 Μαρτίου για χειρουργείο ολικής αρθροπλαστικής ισχίου πήρε ημερομηνία πιθανού χειρουργείου για τις 20 Αυγούστου. 

Exit mobile version