Ο Αυτιάς κάλεσε τον Άδωνι μπας και πάει ΒΖΙΙΙΝ η τηλεθέαση… στον πάτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αυτιάς κάλεσε τον Άδωνι μπας και πάει ΒΖΙΙΙΝ η τηλεθέαση… στον πάτο

SHARE THIS

Οι ανταγωνιστές του έχουν σχεδόν τα διπλάσια ποσοστά και ουσιαστικά δείχνουν πως η μάχη του Γιώργου Αυτιά δε θα έχει αίσιο τέλος.

Ο Γιώργος Αυτιάς περνάει μία από τις χειρότερες χρονιές του όσον αφορά την τηλεθέαση, στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

Σε σχέση με τα προηγούμενο έτη, όπου ερχόταν ψηλά στην τηλεθέαση, φέτος φαίνεται πως με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, πολλές φορές έρχεται τρίτος, οριακά υψηλότερα από το πρωινό της ΕΡΤ.

Οι φετινές «χαμηλές πτήσεις» του Γιώργου Αυτιά φέρεται να προβληματίζουν τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το dailymedia κάτι τέτοιο συνέβη και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή έφτασε με δυσκολία το 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%. Οι ανταγωνιστές του έχουν σχεδόν τα διπλάσια ποσοστά και ουσιαστικά δείχνουν πως η μάχη του Γιώργου Αυτιά δε θα έχει αίσιο τέλος.

Υπενθυμίζεται, πως το συγκεκριμένο Σάββατο, ο Γιώργος Αυτιάς είχε καλεσμένο τον υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ίσως σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανεβάσει κάπως τα νούμερά του, αφού είναι γνωστό πως ο υπουργός όπου και αν βρεθεί δημιουργεί… «ντόρο», με τις απίστευτες δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις, το Σάββατο μίλησε πέραν της οικονομίας και για την κακοκαιρία «Μπάλλος», όπου μάλιστα με αμετροέπεια ανέφερε: «Μην τρελαθούμε κιόλας όταν βρέχει να μην υπάρχει και μια εικόνα με νερά». Έτσι μάλλον είδε ο υπουργός τα δεκάδες… επιτελικά λάθη, τις πλημμύρες σε σχολεία, πανεπιστήμια, δρόμους και το λεωφορείο που έφτασε να «φιγουράρει» και σε διεθνή ΜΜΕ. Δεν παρέλειψε μάλιστα να συγκρίνει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη!

Παράλληλα, για την οικονομία έμεινε σταθερός στο αφήγημά του, ότι η χώρα πάει πολύ καλά, όσο βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στα όρια της φτώχειας, οι ανατιμήσεις «φωτιά» στενεύουν τα περιθώρια και αγχώνουν τους πολίτες για την επόμενη ημέρα, ενώ υπογράμμισε συγκεκριμένα: «Επειδή η οικονομία μας πηγαίνει πάρα πολύ καλά, έχουμε το περιθώριο να είμαστε πάνω από τα προβλήματα».

Exit mobile version