Ο Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι σε εκκλησία και έλεγε ότι έχει «φάρμακο» για τον κορονοϊό!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι σε εκκλησία και έλεγε ότι έχει «φάρμακο» για τον κορονοϊό!

SHARE THIS

Ο Αμβρόσιος έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό «ψεκαστήρι» με τον Αγιασμό και άρχιζε να ψεκάζει και να λέει ότι «αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό».

Για ακόμη μία φορά, ο Αμβρόσιος επιδόθηκε σε ένα «σόου» εμπνευσμένο από τον Μεσαίωνα αφού ισχυρίστηκε ότι κατέχει το φάρμακο κατά του κορονοϊού, θέτοντας σε κίνδυνο τους πιστούς.

Ειδικότερα, ένταση επικράτησε την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας, όταν ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι και ξεκίνησε να ψεκάζει υποστηρίζοντας ότι έχει το φάρμακο για τον κορονοϊό!

«Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό» υποστήριξε ο Αμβρόσιος προκαλώντας πανικό μέσα στην εκκλησία.

Σύμφωνα με το flamis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αμβρόσιος, ο οποίος είχε ενημερώσει ότι ήθελε να είναι παρών στη γιορτή της συγκεκριμένης εκκλησίας, ανέβηκε στο βήμα και ξεκίνησε να μιλά για τον Άγιο Ιωάννη. Ξαφνικά, έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό «ψεκαστήρι» με τον Αγιασμό και άρχιζε να ψεκάζει και να λέει ότι «αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό».

Παρόντες στην τελετή ήταν ο δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς, ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρης Δριβίλας, ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής και ο ααντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η ομιλία του Αμβρόσιου συνεχίστηκε κανονικά!

 

Exit mobile version