Ο Μπακογιάννης δηλώνει ότι ο Δ. Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα, μοιράζοντας γέλιο (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπακογιάννης δηλώνει ότι ο Δ. Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα, μοιράζοντας γέλιο (Video)

SHARE THIS

«Νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δήμος Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα, ότι ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί με διαφάνεια».

Για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε εκθειάζοντας το έργο του στον Δήμο, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο «Δήμος Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα»!

Κι όμως, ο δήμαρχος του δαπανηρότατου και πιλοτικού Μεγάλου Περιπάτου που οργάνωσε φιέστα χωρίς θεατές με τον Σάκη Ρουβά, διάρκειας μόλις 17 λεπτών, δήλωσε ότι ο Δήμος του σέβεται το δημόσιο χρήμα.

Σχετικά με την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, δήλωσε:

«Η διάρκεια, όπως ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα γιατί είστε άνθρωποι της τηλεόρασης, θα ήταν η ίδια και δεν επηρεάζει το κόστος με την εξής έννοια: Ακόμη κι αν είναι 170 λεπτά ή είναι 17 λεπτά, το κόστος είναι το ίδιο. Εμείς αυτό που θέλαμε είναι να δώσουμε λίγο χαρά και λίγο χαμόγελο. Νομίζω αυτό το καταφέραμε.

Νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δήμος Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα, ότι ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί με διαφάνεια», είπε ο δήμαρχος που αρνήθηκε πριν λίγες μέρες να αποκαλύψει την αμοιβή του καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στη φιέστα κόστους πάνω από 215 χιλιάδες ευρώ!

Exit mobile version