«Ο Ερντογάν ζηλεύει τον Μητσοτάκη, θα ήθελε να τον έχει γιο ή να είναι σαν αυτόν»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Ερντογάν ζηλεύει τον Μητσοτάκη, θα ήθελε να τον έχει γιο ή να είναι σαν αυτόν»

SHARE THIS

«Έχω την βεβαιότητα ότι ο Ερντογάν ζηλεύει τον Κ. Μητσοτάκη. Πολύ θα ήθελε να έχει έναν γιο σαν αυτόν . Η να είναι σαν αυτόν».

Ενώ η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται και με την χλιαρή αντίδραση της Κομισιόν αλλά και την επικείμενη πώληση F-16  από τις ΗΠΑ να αποδεικνύουν ότι τελικά ο Τούρκος Πρόεδρος δεν είναι τελικά και τόσο απομονωμένος όσο αρέσκεται να επαναλαμβάνει η Κυβέρνηση της ΝΔ, η πρώην βουλεύτρια της ΝΔ και ευρωβουλεύτρια του ΛΑΟΣ απέδωσε τις τελευταίες κινήσεις του Ερντογάν στην… ζήλεια που νιώθει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η γνωστή οικονομολόγος έγραψε πως είναι βέβαιη ότι ο Τούρκος Πρόεδρος ζηλεύει τον Έλληνα Πρωθυπουργό κι ότι ακόμη «Πολύ θα ήθελε να έχει έναν γιο σαν αυτόν . Η να είναι σαν αυτόν (το όνειρο κάθε Τούρκου αξιωματούχου κ της τουρκικής ελίτ: ευρωπαίος αμερικανοτραφής)».

«Έχω την βεβαιότητα ότι ο Ερντογαν ζηλεύει τον @kmitsotakis.
Πολύ θα ήθελε να έχει έναν γιο σαν αυτόν . Η να είναι σαν αυτόν ( το όνειρο κάθε Τούρκου αξιωματούχου κ της τουρκικής ελίτ : ευρωπαίος αμερικανοτραφης). Η ερμηνεία της προσωπικότητας του , είναι πολύ σημαντική για εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version