«Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης δεν θα δουλέψουν ξανά – Έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης δεν θα δουλέψουν ξανά – Έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί»

SHARE THIS

«Όλο αυτό οφείλεται στην κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που είχαν είναι μια αρρώστια, μια ντόπα»

Η γνωστή ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε για το μεγαλειώδες κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε και στις πολύκροτες δίκες των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη.

Σε ερώτηση για το αν έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη απάντησε: «Έχω κάνει μια ταινία, αλλά δεν την θυμάμαι γιατί δεν είχαμε σκηνές μαζί. Είναι από τους ανθρώπους που δεν τον ξέρω καθόλου. Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά, δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις ίδιες παρέες».

Όταν ερωτήθη για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε πως: «Ήμασταν συμμαθητές στο Εθνικό, έκτοτε δεν δουλέψαμε ποτέ. Αυτός ήταν στο Εθνικό, εγώ στο ελεύθερο θέατρο, δεν έτυχε ούτε ματιά να διασταυρώσουμε».

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος τους, υποστήριξε πως έχουν ζητήματα με την κατάχρηση εξουσίας:

«Τι να πω, είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Άνθρωποι τόσο προικισμένοι, με τις καλύτερες προδιαγραφές να φτάνουν σε αυτά τα επίπεδα. Όλο αυτό οφείλεται στην κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που είχαν είναι μια αρρώστια, μια ντόπα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους και πάλι στο μέλλον είπε κατηγορηματικά:

«Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι να δουλέψουν, αλλά ούτε να πάνε να δουν μια παράσταση. Δυστυχώς για το ταλέντο τους, τελείωσαν ως ηθοποιοί».

Exit mobile version