Ο Φουρθιώτης «δίνει» τώρα τη μισή ΝΔ – Δημοσίευσε συνομιλίες και συναλλαγές με βουλευτές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Φουρθιώτης «δίνει» τώρα τη μισή ΝΔ – Δημοσίευσε συνομιλίες και συναλλαγές με βουλευτές

SHARE THIS

Ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης επιβεβαιώνει τις στενές σχέσεις που διατηρούσε με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το σίριαλ των επαφών του Μένιου Φουρθιώτη με το κυβερνών κόμμα καθώς παρά τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής φαίνεται πως είχε τακτική επικοινωνία με αρκετά κυβερνητικά στελέχη.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τις νέες συνομιλίες που έβγαλε ο ίδιος στη φόρα με ανάρτησή του στα social media, ο ίδιος διατηρούσε επαφές με αρκετά άτομα της ΚΟ της ΝΔ και μάλιστα με έναν εξ αυτών είχε αναπτύξει και οικονομικές συναλλαγές, αφού είχε πληρώσει ως δικηγόρο τον βουλευτή της ΝΔ -Κώστα Καραγκούνη.

Σε νέα του ανάρτηση στα social media δημοσιεύει μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τον Μάκη Βορίδη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό, τη Σοφία Βούλτεψη, τον Νότη Μηταράκη και την Άννα Στρατινάκη, ενώ φαίνεται ότι είχε μέχρι και οικονομικές συναλλαγές με τον βουλευτή και δικηγόρο Κώστα Καραγκούνη.

Σύμφωνα με τα μηνύματα που δημοσίευσε, του είχε καταβάλει το χρηματικό ποσό των 3.700 ευρώ με αιτιολογία «γραμμάτιο δίκης Μένιου Φουρθιώτη 6/11/2020», με τον Κώστα Καραγκούνη να του απαντά ενθουσιασμένος «πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανταπόκριση. Φιλιά!».

Σε μηνύματα που φαίνεται να αντάλλασσε με τον Νότη Μηταράκη, ο νυν υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δηλώνει ότι έφυγε από το υπουργείο Εργασίας καθώς ήταν «σφαγμένος» με τον Γιάννη Βρούτση, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, δεν έλεγαν «ούτε καλημέρα».

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης φαίνεται ότι έχει αναπτύξει οικειότητα με τον Μ. Φουρθιώτη,  καθώς του απευθύνεται στον ενικό τον αποκαλούσε «Μένιο».

Exit mobile version