Ο Φραγκολιάς θέλει να «κόψουν τα επιδόματα» γιατί… «25χρονοι κάθονται σπίτι» (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Φραγκολιάς θέλει να «κόψουν τα επιδόματα» γιατί… «25χρονοι κάθονται σπίτι» (Video)

SHARE THIS

«Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν».

Την οργή του για… τα επιδόματα και την πρότασή του στην κυβέρνηση να τα κόψει εξέφρασε σήμερα ο Κώστας Φραγκολιάς σχολιάζοντας την ενεργειακή κρίση.

Πλήρως ευθυγραμμισμένος με το λαϊκιστικό επιχείρημα ότι για τις αυξημένες τιμές στην ενέργεια φταίνε τα… κρατικά επιδόματα -και όχι η αισχροκέρδεια που αρνείται εμμονικά να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση- ο Κώστας Φραγκολιάς που βρίσκοεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Alpha «Happy Day», πρότεινε να κοπούν τα επιδόματα.

«Στεναχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν».

«Τα επιδόματα συμβάλλουν εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Το θέμα είναι να υπάρξει ένα κράτος δικαίου και αρμόδιες υπηρεσίες που θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην έχουμε μαϊμού τυφλούς, μαϊμού φτωχούς» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δεν ξέρουμε για ποιους 25χρονους μιλά ο Κ. Φραγκολιάς. Εμείς, πάντως, που ανήκουμε στην Gen Z, δεν γνωρίζουμε κανέναν που να κάθεται και να παίρνει επιδόματα. Γνωρίζουμε 25χρονους με πτυχία και μεταπτυχιακά να ξεροσταλιάζουν στην ορθοστασία και στο σέρβις για ψίχουλα.

Exit mobile version