Ο Γρηγόρης Δημητριάδης έκανε αγωγή και στον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης έκανε αγωγή και στον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη

SHARE THIS

Σε μπαράζ αγωγών έχει επιδοθεί ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ο πρώην γενικός γραμματέας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, λίγο μετά την παραίτησή του, έχει επιδοθεί σε μπαράζ αγωγών. Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ, γνωστοποίησε ότι του επιδόθηκε αγωγή από τον Δημητριάδη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Θανάσης Κουκάκης, αίτημά του είναι να διαγράψει αναρτήσεις του στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των Reporters United και Εφημερίδας των Συντακτών.

«Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα,(…) προτεραιότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του», σημειώνει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Γρηγόρης Δημητριάδης έκανε αγωγή ζητώντας 150.000 ευρώ στο Reporters United και τους δύο συντάκτες της έρευνας σχετικά με τις παρακολουθήσεις, Νικόλα Λεοντόπουλο και Θοδωρή Χονδρόγιαννο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.

Αίτημα του να διαγράψω αναρτήσεις μου στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των Reporters United και Εφημερίδας των Συντακτών. Προτεραιότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του.

Exit mobile version