Ο Καραμίχος πήγε στο Athens Pride με τον γιο του και του έγραψαν ότι αυτά είναι… «ρεζιλίκια»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Καραμίχος πήγε στο Athens Pride με τον γιο του και του έγραψαν ότι αυτά είναι… «ρεζιλίκια»

SHARE THIS

Τα σχόλια που εισέπραξε ο Γιώργος Καραμίχος επειδή θέλησε με τον γιο του να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε κάθε μορφής διακρίσεων, αποδεικνύει ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που γίνεται το Pride.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Αθήνα γέμισε με χρώματα κι αγάπη με τους ανθρώπους να βγαίνουν να στέλνουν μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ της ισότητας, στο πλαίσιο της παρέλασης υπερηφάνειας του Athens Pride 2021.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος εναντίον των διακρίσεων, ήταν και ο Γιώργος Καραμίχος με τον γιο του. Ο γνωστός ηθοποιός  μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, αναφέρθηκε στο Athens Pride και στην έντονη κριτική που δέχτηκε για την κίνηση του να συμμετέχει με τον γιο του, στην παρέλαση που στόχο έχει τη διεκδίκηση σεβασμού προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων. Ακούσαμε διάφορα. Μου έστειλαν στο Instagram “ρεζιλίκια”. Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται -ακόμη καταπιέζονται και οι γυναίκες και οι άνθρωποι- πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Επιτέλους, οι άνθρωποι να μάθουμε ν’ αγαπάμε αυτό που μας αρέσει» σχολίασε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα απ’ όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο. Παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική. Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί».

Exit mobile version