Ο Κασιδιάρης κάνει και διαγγέλματα από τη φυλακή μέσω του δικηγόρου του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κασιδιάρης κάνει και διαγγέλματα από τη φυλακή μέσω του δικηγόρου του

SHARE THIS

Είχε τηλεφωνική επικοινωνία μισής ώρας με δικηγόρο, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις

Για λίγο φαίνεται πως τήρησε τους κανόνες που του επιβλήθηκαν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τη φυλάκισή του. Ο χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ενώ εξακολουθεί να είναι φυλακισμένος, έστησε κόμμα και κάνει τηλεφωνικά κηρύγματα μίσους από τη φυλακή, προσπαθεί με κάθε τρόπο να «φτάσει» στους ακροδεξιούς ακόλουθούς του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε τηλεφωνική επικοινωνία μισής ώρας με δικηγόρο, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, κατά την διάρκεια της επικοινωνίας τους ο δικηγόρος κατέγραψε διάγγελμα του Κασιδιάρη, κάτι που είναι εκτός των κανονισμών που του έχουν επιβληθεί όσον αφορά τις επικοινωνίες του μέσα από τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται, ότι χρειάστηκε ένα χρόνο μετά τη φυλάκισή του, για να του επιβληθούν κανόνες και ποινές από τη Σοφία Νικολάου, που αποφάσισε να κάνει έλεγχο στον κρατούμενο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του, όπου τελικά του επετράπη η επικοινωνία μόνο με συγγενικά του πρόσωπα και δικηγόρους, για προσωπικά και οικογενειακά του θέματα και σε οποιαδήποτε παρατυπία θα μπορεί να διακόπτεται η επικοινωνία άμεσα, να ενημερώνεται ο διευθυντής και να ασκείται ο προβλεπόμενος έλεγχος.

Exit mobile version