Ο Κικίλιας ναρκισσεύεται ενώ το Παιδοκαρδιοχειρουργικό παραμένει κλειστό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κικίλιας ναρκισσεύεται ενώ το Παιδοκαρδιοχειρουργικό παραμένει κλειστό

SHARE THIS

Με το μοναδικό δημόσιο Παιδιοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο στην Ελλάδα να παραμένει κλειστό, ο αρμόδιος υπουργός, παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις του, αυτοθαυμάζεται, στα social media, αναρτώντας αποθεωτικό δημοσίευμα για τον ίδιο.

Κι ενώ θα περίμενε (ή τουλάχιστον θα ήλπιζε) κανείς, ο κ. Κικίλιας να ασχολείται αυτήν την κρίσιμη ακόμη στιγμή με τα ουσιαστικά ζητήματα της Υγείας, εκείνος επιλεκτικά, αναρτά δημοσιεύματα που τον εξυμνούν, ενώ αγνοεί τις κραυγές αγωνίας των γονιών και των παιδιών που χρειάζονται άμεσα χειρουργείο.

Οι μέρες πέρασαν και το Παιδοκαρδιοχειρουργικό παραμένει κλειστό

Εννιά ημέρες πέρασαν από τις “πανηγυρικές” δηλώσεις του υπουργού Υγείας ότι είναι “στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», μπορεί πλέον να επαναλειτουργήσει άμεσα“.

Είχε προσθέσει μάλιστα ότι “είχα δεσμευτεί δημόσια και είχα διαβεβαιώσει γονείς και ιατρικό προσωπικό, ότι η Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα (ΚΕΜ) τριών κλινών του Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.), θα επανερχόταν το συντομότερο δυνατό στην σταθερή της κατάσταση. Και αυτό έγινε“.

“Έγινε” έλεγε ο Βασίλης Κικίλιας και μιλούσε για “αντίθετα σενάρια που διακινήθηκαν αυτό το διάστημα” και ήταν όπως είπε “ήταν fake news, που δυστυχώς αναστάτωσαν και επιβάρυναν περισσότερο τις οικογένειες που αγωνιούν”.

Δηλαδή ο Κικίλιας δήλωνε ότι ήταν fake news ότι ήταν κλειστό το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο αλλά την ίδια ώρα ο Κικίλιας δήλωνε ότι θα επαναλειτουργήσει άμεσα!

Σύμφωνα με όσα πως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Αγία Σοφία” “τίποτε δεν έχει ξεκινήσει!!Η Καρδιοχειρουργική Εντατική κλειστή!!Ούτε καν τα ανακαινισμένα δωμάτια δεν άνοιξαν!!Δώστε μας μόνο έναν καλό λόγο γιατί συνεχίζετε να παίζετε με ζωές&μάλιστα μικρών παιδιών!!!”

Οι ναρκισσισμοί ωστόσο, δεν λείπουν

Την ίδια στιγμή, ο αρμόδιος υπουργός ενημερώνει το κοινό του για άρθρο που τον αποθεώνει επειδή έκανε αυτά που οφείλει να κάνει ένας υπουργός Υγείας.

Πράγματι, όπως φαίνεται όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ωστόσο είναι τουλάχιστον αμετροεπές να ναρκισσεύεται κάποιος για τη διαχειριστική του επάρκεια, όταν υπάρχουν παιδιά που περιμένουν επειγόντως να χειρουργηθούν!

Exit mobile version