Ο κόσμος «ασπίδα» του Ζαραλίκου στην τραμπούκικη επίθεση – Κύμα στήριξης και στα social media
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κόσμος «ασπίδα» του Ζαραλίκου στην τραμπούκικη επίθεση – Κύμα στήριξης και στα social media

SHARE THIS

Ο κόσμος δεν δίστασε ούτε μπροστά σε μπράβους, ούτε σε τραμπούκους. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι λογοκρισία πλέον, όσο είναι στο χέρι του κόσμου, δεν θα περνάει.

Όταν η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με τραμπούκους όρμησαν στη σκηνή για να διαμαρτυρηθούν για την αναφορά του Χριστόφορου Ζαραλίκου σε γνωστό εφοπλιστή, το κοινό που παρακολουθούσε την σατιρική παράσταση του κωμικού μπήκε «ασπίδα» και τους έβγαλε έξω.

Δεν δίστασαν ούτε μπροστά σε μπράβους, ούτε σε τραμπούκους. Μπήκαν μπροστά να προστατεύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη που σατιρίζει την ελληνική πραγματικότητα, σπάζοντας το απόστημα του φόβου που επιχειρούν κάποιοι να καλλιεργήσουν σε θέατρα, σινεμά, ΜΜΕ.

Ούτε κώλωσαν ούτε σάστισαν. Αντέδρασαν και έβγαλαν έξω τους τραμπούκους.

Το ίδιο συμβαίνει σήμερα από το πρωί στα social media. Έχει ξεσπάσει ένα μεγάλο κύμα στήριξης και αλληλεγγύης στον καλλιτέχνη που κάποιοι επιχείρησαν να φιμώσουν.

Οι χρήστες των social media επιδεικνύοντας τάχιστα αντανακλαστικά -σε αντίθεση με πολλά ΜΜΕ-, από νωρίς το πρωί έχουν φέρει πρώτο στις τάσεις του Twitter το hashtag #ζαραλικος αλλά και στα κορυφαία το #με_τον_ζαραλικο, εκφράζοντας τη στήριξή τους και δημοσιεύοντας βίντεο από την επίθεση προς τον καλλιτέχνη.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι λογοκρισία πλέον, όσο είναι στο χέρι του κόσμου, δεν θα περνάει.

Exit mobile version