Ο Κούγιας συνεχίζει να κλείνει το τηλέφωνο σε δημοσιογράφους που του κάνουν ερωτήσεις (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κούγιας συνεχίζει να κλείνει το τηλέφωνο σε δημοσιογράφους που του κάνουν ερωτήσεις (Video)

SHARE THIS

Για ακόμη μία φορά σήμερα, ο γνωστός ποινικολόγος επιδόθηκε στο διαχρονικά αγαπημένο του «σπορ», αυτό του κλεισίματος τηλεφώνου όταν ξεκινούν οι ερωτήσεις.

Στον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη έκλεισε σήμερα το πρωί το τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας όταν ο κ. Παπαδάκης επιχείρησε να του απευθύνει ερωτήσεις.

Όπως συνομολογεί η στάση του Αλέξη Κούγια τις τελευταίες ημέρες, ο ίδιος επιδιώκει να εργαλειοποιήσει το χρόνο που του δίνεται στα Μέσα μόνο για να προωθήσει την υπερασπιστική του γραμμή, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι του απευθύνουν ερωτήματα που ενδεχομένως να αποδεικνύουν τους έωλους ισχυρισμούς της υπεράσπισης, ο ίδιος αποχωρεί.

Ο Αλέξης Κούγιας, σήμερα το πρωί της Παρασκευής, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αρχικά αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, λέγοντας πως η δικαιοσύνη «είναι το σπίτι μου».

Έπειτα, ενοχλήθηκε όταν ο Γ. Παπαδάκης του επισήμανε ότι δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία, αφού ούτε έρευνα έγινε στο σπίτι του Δ. Λιγνάδη ούτε κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικές του συσκευές.

Τότε, Αλλεξης Κούγιας έχασε την ψυχραιμία του επαναλαμβάνοντας «όχι, όχι» και ισχυρίστηκε ότι «αυτό απαγορεύεται. Δεν μιλάμε για διαδικασία που συλλαμβάνει κάποιον επ’ αυτοφώρω» ισχυρίστηκε.

Και όταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι αυτό έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις, ο Αλ. Κούγιας απάντησε «Ποιος λέει αυτές τις νομικές ανοησίες;» και αποχώρησε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης εκνευρισμένος απάντησε:

«Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο. Είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση. Εσείς θέλετε να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε. Να κάνετε μονόλογο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και είμαι υποχρεωμένος να θέσω ερωτήματα και να κάνω την δουλειά μου. Δεν έκανα χαρακτηρισμούς, ήθελα απλά να ρωτήσω αν συνωμοτεί όλος ο κόσμος σ’ αυτή την υπόθεση κατά του πελάτη σας. Όταν αποδέχεστε μία συζήτηση με ερωτήσεις-απαντήσεις δεν μπορεί να κάνετε μονόλογο. Έχουμε σεβασμό στο πρόσωπό σας αλλά θέλουμε και εμείς σεβασμό. Δεν πειράζει, ότι έκλεισε το τηλέφωνο εμένα με κάλυψε.»

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση Λιγνάδη και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ενώ απαξίωσε την δικογραφία, έκλεισε το τηλέφωνο ενοχλημένος τα ερωτήματα της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος το έκλεισε μετά από το σχόλιο της παρουσιάστριας πώς το αν είχε ή όχι η μάρτυρας είχε παράλληλη σχέση με τον εντολέα του και τον σύντροφό της δεν αφορά τη δημόσια συζήτηση.

 

Exit mobile version