Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει τον Νίκο Χαρδαλιά για την Μύκονο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει τον Νίκο Χαρδαλιά για την Μύκονο

SHARE THIS

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε μέσω social media τις κυβερνητικές ανακοινώσεις που φαίνεται να στοχεύουν στο γρήγορο άνοιγμα της Μυκόνου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ή γνωστός στους περισσότερους πια ως «θείος Λωνίδας», σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την αξιομνημόνευτη ανάκαμψη της Μυκόνου, τα επιδημιολογικά δεδομένα της οποίας πρόλαβαν να αλλάξουν όπως φαίνεται μέσα σε… δύο κιόλας ημέρες.

Πιο αναλυτικά, ήδη από την Τρίτη, διαρρέεται σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου ότι το νησί των ανέμων, στο οποίο επιβλήθηκαν το Σάββατο περιορισμοί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένεται να ανοίξει ξανά τη Δευτέρα!

Χθες μάλιστα, η πρόθεση να αρθούν οι περιορισμοί στη Μύκονο, εκδηλώθηκε και από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος δήλωσε ότι απέδωσαν τα μέτρα και τα επόμενα 24ωρα θα αποφασίσουμε για την άρση των περιορισμών.

Ο γνωστός σεφ λοιπόν, δημοσίευσε τη φωτογραφία με τον τίτλο άρθρου που να αναφέρει«Χαρδαλιάς: Απέδωσαν τα μέτρα στη Μύκονο, τα επόμενα 24ωρα θα αποφασίσουμε για την άρση των περιορισμών», προσθέτοντας gifs χαρακτήρων που χειροκροτούν πλάι στον Νίκο Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων.

Exit mobile version