Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο των φυλακών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο των φυλακών

SHARE THIS

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ,  ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής.

Ο τηλεπαρουσιαστής και μάνατζερ Μένιος Φουρθιώτης, που σύμφωνα ρεπορτάζ έχει ζητήσει να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή στις φυλακές, αποφάσισε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο των φυλακών

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο Μένιος Φουρθιώτη κρίθηκε προφυλακιστέος και κατόπιν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, στις λεγόμενες πτέρυγες χαμηλής επικινδυνότητας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Alpha Θεοδόση Πάνου, ο τηλεπαρουσιαστής ζήτησε να κάνει και μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται στη ΣΤ’ πτέρυγα του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος, μαζί με τέσσερις ακόμα κρατούμενους, οι οποίοι χαρακτηρίζονται «χαμηλής» επικινδυνότητας καθώς κρατούνται για οικονομικά αδικήματα.

Ο ίδιος ζήτησε να έχει ειδική διατροφή, καθώς υποστήριξε ότι έχει προβλήματα υγείας. Φέρεται μάλιστα να ξεκαθάρισε στους υπεύθυνους των φυλακών, πως δεν τρώει κρέας ενώ ζήτησε κρουασάν βουτύρου, τοστ και σπανακόπιτα.

Exit mobile version