Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων και την Κυριακή! 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων και την Κυριακή! 

SHARE THIS

Μετά το 8ωρο, η κυβέρνηση καταργεί και την Κυριακάτικη αργία, όπως ανακοίνωσε υπερήφανα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και την Κυριακάτικη αργία καταργεί η κυβέρνηση με το κατάπτυστο εργασιακό της νομοσχέδιο, όπως ομολόγησε με καμάρι από το Βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το εργασιακό νομοσχέδιο, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα στην Ελλάδα θα παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές λες και οι πολίτες δεν έχουν χρόνο να ψωνίσουν, κι όχι χρήματα.

«Θα λειτουργούν Κυριακή στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις που λειτουργούν και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Όμως τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι σταθερά. Θα αμείβονται με προσαύξηση 75%» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι όσοι εργάζονται Κυριακές θα παίρνουν ρεπό.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία για όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου, ώστε όπως είπε απευθυνόμενος προς τους Αλέξη Τσίπρα και Φώφη Γεννηματά, «για να αναλάβετε τις ευθύνες σας επώνυμα και φανερά».

Βέβαια, η ονομαστική ψηφοφορία φαίνεται ότι θα γίνει και με σκοπό προφανώς να εμποδιστούν διαρροές εντός του κυβερνώντος κόμματος, καθώς βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δέχονται πίεση για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου από την εκλογική τους βάση.

Exit mobile version