Ο πατέρας της 19χρονης ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τη κόρη του και αρνείται τα πάντα…
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πατέρας της 19χρονης ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τη κόρη του και αρνείται τα πάντα…

SHARE THIS

Παθούσα και προϊόν “δηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών της” χαρακτηρίζει την καταγγέλλουσα κόρη του ο πατέρας στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται ότι την βίαζε από τα 11 της χρόνια!

Όχι μόνο αρνείται τα πάντα αλλά αναφέρεται στις καταγγελίες σαν να είναι φαντασιώσεις και ειδικότερα «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών της φερόμενης ως παθούσης κόρης μου»

Μάλιστα ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του με την κόρη του, αλλά και την κλήση ως μάρτυρα του «δίδυμου αδελφού της που τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και της συζύγου του.

Έπειτα, αναφέρει πως δήλωσε την εξαφάνιση της, καθώς -όπως υποστηρίζει- του είχε πει, ότι «σε περίπτωση που θα την ψάξω θα δηλώσει ότι την έχω βιάσει».

Ο πατέρας δήλωσε:

  • Είναι αδιανόητο, πραγματικά και νομικά αδύνατο να βιάζεται η κόρη μου από τα 11 έτη και να μην έχει εξομολογηθεί το τραυματικό και κακοποιητικό γεγονός είτε στην μητέρα της, είτε στο δίδυμο αδερφό της είτε στη λογοθεραπεύτρια της, είτε σε κάποια φίλη της, είτε σε δημόσια αρχή ή δομή.
  • Τυγχάνει αδιανόητο το γεγονός να ενθυμείται τον βιασμό της από τον πατέρα της στα πλαίσια διερευνώμενης υπόθεσης για εμπορία ανθρώπων.
  • Είναι δεδομένο ότι ως πατέρας επιχειρούσα να έχω τον έλεγχο των εφήβων παιδιών μου, ετύγχανα αυστηρός αλλά ουδέποτε μετείλθα σωματικής βίας σε βάρος τους και ουδέποτε υπήρξα βιαστής, άλλως πατέρας – τέρας όπως παρουσιάζομαι.
  • Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική και εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα Και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπέθαλπε έκνομες ενέργειες, είχε γνώμης αυτών.

Μάλιστα μέσω του υπομνήματος του ζητεί να μην προφυλακιστεί και να αφεθεί ελεύθερος ή να του τεθούν περιοριστικοί όροι.

Η μητέρα της στην κατάθεση της δήλωσε πως δεν ήξερε τίποτα για τα καταγγελλόμενα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο σύζυγος μου ήταν απότομος και πολύ αυστηρός με τα παιδιά, κυρίως από μία εγχείρηση που έκανε πριν 8-9 χρόνια και μετά. Από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτό το λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει ένα ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός».

Exit mobile version