Ο Παυλάκης αποστομώνει Πορτοσάλτε: Ο Θεοχάρης υποστήριξε το παράλογο (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παυλάκης αποστομώνει Πορτοσάλτε: Ο Θεοχάρης υποστήριξε το παράλογο (Video)

SHARE THIS

Ο Γ. Παυλάκης έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Ά. Πορτοσάλτε ο οποίος είδε μόνο «απροετοιμασία» του Υπουργού Τουρισμού στην συνέντευξή του στο BBC.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες στον υπουργό Τουρισμού για τη συνέντευξή του στο BBC, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν προετοιμασμένος, για να εισπράξει την αποστομωτική απάντηση του ερευνητή Γ. Παυλάκη!

«Για να φάμε ψωμάκι πρέπει να είμαστε σοβαροί» υποστήριξε ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Παυλάκη να του απαντά πως η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα έχει πάει χειρότερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τονίζοντας πως «τα κρούσματα είναι ακόμα πολλά και δεν πρέπει όλα αυτά να τα βάζουμε κάτω από το χαλί».

Ευθύνες αποκλειστικά στον Χάρη Θεοχάρη επέρριψε σήμερα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ o Άρης Πορτοσάλτε για την συνέντευξη του Υπουργού Τουρισμού σε εκπομπή του BBC, προκειμένου μάλλον να βγάλει εντελώς από το κάδρο την κυβέρνηση, το αφήγημα της οποίας κατέρρευσε πλήρως σχετικά με τους χειρισμούς της στην πανδημία, έπειτα από αυτή τη συνέντευξη.

Ο Γιώργος Παυλάκης ωστόσο, διαφώνησε με τα περί κακής προετοιμασίας του Χ. Θεοχάρη λέγοντας ότι «Ο κ. Θεοχάρης είχε ένα πολύ άχαρο ρόλο να υποστηρίξει το παράλογο».

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στο BBC, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης ήρθε σε μεγάλη αμηχανία όταν κατάλαβε ότι δεν θα εισέπραττε την ειείκια που απολαμβάνουν τα κυβερνητικά στελέχη στα εγχώρια ΜΜΕ.

Ο δημοσιογράφος του BBC, χωρίς να «μασά» τα λόγια του άσκησε την κριτική του σημειώνoντας πως η Ελλάδα βασίζεται στον τουρισμό αλλά είναι η χώρα με τους πιο αργούς ρυθμούς σε εμβολιασμούς από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ε.Ε., προβάλλοντας μάλιστα και τα ανάλογα στατιστικά.

Ο υπουργός Χ. Θεοχάρης, όχι μόνο βρέθηκε «στριμωγμένος» από τα ερωτήματα του δημοσιογράφου, αλλά έτσι αποκάλυψε και τη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης που τόσους μήνες προσπαθεί να καλύψει με αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις στα ΜΜΕ.

Exit mobile version