O Πετράκος τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους και στέλνει κουβά το ποίμνιό του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Πετράκος τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους και στέλνει κουβά το ποίμνιό του!

SHARE THIS

Ο τροβαδούρος των αντιεμβολιαστών, δεν έχει πρόβλημα όπως φαίνεται, να εμφανίζεται και να τραγουδάει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους!

Ο Γρηγόρης Πετράκος από την αρχή της πανδημίας βρήκε τρόπο να επανέλθει στα… πράγματα. Ξαφνικά… εμφανίστηκε ως αρνητής, “influencer”, βλέποντας κάποια “σκευωρία” πίσω από τον κορονοϊό, που διαφυλάττει οικονομικά συμφέροντα-.  Αυτή η πολυσχιδής λοιπόν προσωπικότητα, πλέον μπήκε και στην πολιτική. Έγινε λοιπόν στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και μάλιστα ανέλαβε αν. γραμματέας και εκπρόσωπος του ΚΕΛΑΝ.

Ο τροβαδούρος των αντιεμβολιαστών λοιπόν, όσο ειρωνικό κι αν μοιάζει, δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να εμφανίζεται και να τραγουδάει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους!

Και από που προκύπτει αυτό; Μα φυσικά από την αφίσα για τις εμφανίσεις του σε κλαμπ στην Πάτρα, που ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον κ. Πετράκου και τη Βάλια Σωμαράκη.

Το κέντρο στην Πάτρα έχει μεν κήπο, αλλά σημειώνεται ρητά ότι «η είσοδος και η παραμονή στον εσωτερικό χώρο, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν είχε άλλη επιλογή καθώς είναι εδώ και 18 μήνες άνεργος.

Exit mobile version