Ο Πορτοσάλτε αποχώρησε από την εκπομπή λίγο μετά το «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πορτοσάλτε αποχώρησε από την εκπομπή λίγο μετά το «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» (Video)

SHARE THIS

Ο Άρης Πορτοσάλτε θέλησε για ακόμη μία φορά να υποστηρίξει ότι τα μέλη του τάγματος Αζόφ δεν είναι νεοναζιστές...

Νεύρα επικράτησαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» λίγο αφότου αναφέρθηκε το δίλημμα «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» που εξέφρασε η Ρόζα Λούξεμπουργκ και το οποίο επικαιροποιήθηκε στα σημερινά ελληνικά δεδομένα, όπου βαρβαρότητα είναι μεταξύ άλλων η ενεργειακή ακρίβεια να μαστίζει τα νοικοκυριά.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε θέλησε να απαντήσει σε όσα είχε πει προηγουμένως ο Γιώργος Καραμέρος με αναφορά την εμβληματική ρήση της Λούξεμπουργκ που ειπώθηκε και χθες στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάντως βαρβαρότητα είναι να πληρώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής 2-3 χιλιάρικα, να πεθαίνεις εκτός ΜΕΘ, να βλέπεις νεοναζί Αζόφ μέσα στη Βουλή, αυτά είναι βαρβαρότητα».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Άρης Πορτοσάλτε θέλησε για ακόμη μία φορά να διαψεύσει ότι είναι νεοναζιστές στο τάγμα Αζόφ, λέγοντας ότι “Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους οι οποίοι βιάζουν μωρά”.

Τα αίματα όμως, άναψαν κι άλλο, όταν επιχείρησε να ξαναπάρει τον λόγο ο Γιώργος Καραμέρος: «Μη μου φέρεσαι με βαρβαρότητα, Άρη» , λέγοντας μάλιστα στους συντελεστές της εκπομπής ότι ο Άρης Πορτοσάλτε έχει εκνευριστεί.

«Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο, με τον Δημήτρη Οικονόμου να μην καταλαβαίνει την υπερβολική αντίδραση του δημοσιογράφου και να σχολιάζει ότι «δεν έγινε και τίποτα…»

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Exit mobile version