Ο Πορτοσάλτε εξισώνει τις διαμαρτυρίες καλλιτεχνών με το «ντου» της Σταμάτη στον Ζαραλίκο
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πορτοσάλτε εξισώνει τις διαμαρτυρίες καλλιτεχνών με το «ντου» της Σταμάτη στον Ζαραλίκο

SHARE THIS

«Να μαζέψουμε το περί δικαίου αισθήματος. Δεν μας οδηγεί κάπου σωστά» σημείωσε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε για τις διαμαρτυρίες των καλλιτεχνών.

Σε ένα λογικό άλμα προχώρησε σήμερα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή τις διαμαρτυρίες καλλιτεχνών που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα για την αποφυλάκιση του πρωτόδικα καταδικασμένου για δύο βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, μέχρι το Εφετείο.

Αφού κατηγόρησε τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για λαϊκισμό επειδή φαίνεται να ξέφυγε από την γραμμή του Μαξίμου για την απόφαση Λιγνάδη προχώρησε στην συνέχεια και στον κ. Μπιμπίλια και μάλιστα σύγκρινε την λογοκριτική επίθεση που δέχθηκε ο stand up κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος κατά τη διάρκεια παράστασής του από την τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, με τις διαμαρτυρίες των καλλιτεχνών!

«Απλώς θα προσπαθήσω να πω με πολλή αγάπη στον κ. Μπιμπίλα. Αυτό το περί δικαίου αίσθημα να το μαζέψουν, διότι θα είναι κακό πράγμα αν περί δικαίου αισθήματος θεατής ανέβει στην παράσταση πάνω και πει κατέβα κάτω, “δεν γουστάρω αυτό που βλέπω γιατί το έχω πληρώσει”. Μην πάμε να γίνουμε φαρ ουέστ. Είναι άδικο, δεν μας ταιριάζει. Άρα, το περί δικαίου αίσθημα που μετατρέπει μία παράσταση κωμωδία σε τραγωδία και μία που τραγωδία σε κωμωδία, να το μαζέψουμε.

Με την ίδια λογική μία κυρία που είχε ανέβει σε μία παράσταση που ήταν ένας… stand-up comedian (σσ. η Μ. Αναστασοπούλου συμπλήρωσε ότι ήταν ο Χ. Ζαραλίκος), προφανώς την επικρίναμε. Επικρίναμε την κυρία και καλώς την επικρίναμε, η οποία ανέβηκε στην σκηνή και είπε “κάτσω κάτω”. Να μαζέψουμε το περί δικαίου αισθήματος. Δεν μας οδηγεί κάπου σωστά».

Exit mobile version