Ο πρύτανης ΑΠΘ λέει έκανε νόμιμα το εμβόλιο ενώ το αρνούνταν!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρύτανης ΑΠΘ λέει έκανε νόμιμα το εμβόλιο ενώ το αρνούνταν!

SHARE THIS

Αφού ο πρύτανης του ΑΠΘ αρνήθηκε τον εμβολιασμό του, τώρα ανατρέπει την αρχική του δήλωση και παραδέχεται ότι έχει εμβολιαστεί

Αφού ο πρύτανης του ΑΠΘ έκανε λόγο για «συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης» του ονόματός του, τώρα ανατρέπει την αρχική του δήλωση με νεότερη και παραδέχεται ότι εμβολιάστηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.grο πρύτανης εμφανιζόταν ως «Παθολόγος» στην καρτέλα εμβολιασμού, παρά το γεγονός ότι είναι καθηγητής κτηνιατρικής και όχι Ιατρικής, ενώ αρχικά αρνήθηκε ότι έχει εμβολιαστεί. Παράλληλα, σε δεύτερη επικοινωνία μαζί του δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα αυτό.

«Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορoνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης», δήλωσε.

«Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον πρύτανη που πρωτοστάτησε στην εισαγωγή της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια, κάτι που υλοποίησε κιόλας δίνοντας το «πράσινο φως» στα ΜΑΤ να μπουν στον πανεπιστημιακό χώρο κυνηγώντας φοιτητές και δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα. Μάλιστα, ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην «Καθημερινή», αναφερόμενος στο νόμο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει την εισαγωγή της αστυνομίας μέσα στα Πανεπιστήμια είπε ότι «είναι σε σωστή κατεύθυνση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε επικοινωνία του πρύτανη του ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου με δημοσιογράφο του Documento σχετικά με το θέμα της εκτός σειράς εμβολιασμού του ακολούθησε η εξής συνομιλία:

«Σχετικά με καταγγελία που συνοδεύεται και με φωτογραφία και αφορά τον Νικόλαο Παπαϊωάννου του Γεωργίου , εμβολιάστηκε στο Γεννηματά στις 11 Ιανουαρίου και δεν ξέρω εάν πρόκειται για συνωνυμία ή εάν είστε εσείς;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Όχι, όχι» απάντησε ο κ. Παπαϊωάννου

« Η μητέρα σας λέγεται Μαρία;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Όχι, όχι», απάντησε ξανά ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Documento News · Hxhtiko Zoom (online – Audio – Converter.com)

Exit mobile version