ΑΠΘ: Η Αστυνομία ζητά τα ονόματα των συνδικαλιστών φοιτητών!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΘ: Η Αστυνομία ζητά τα ονόματα των συνδικαλιστών φοιτητών!

SHARE THIS

Μία ακόμη απόπειρα στοχοποίησης του φοιτητικού κινήματος από την πρυτανεία του ΑΠΘ που ζητάει ονόματα συνδικαλιστών φοιτητών.

Τα ονόματα των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του ΑΠΘ, ζητά με εισαγγελική παρέμβαση από την Πρυτανεία του ΑΠΘ, η Αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει από το παρακάτω έγγραφο, το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου της Γενικής αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ζητά εγγράφως από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του ΑΠΘ βάσει των τελευταίων φοιτητικών εκλογών.

Η πρωτοφανής αυτή κίνηση φαίνεται πως αποσκοπεί στον εκφοβισμό των αγωνιζόμενων φοιτητών που παλεύουν ενάντια στην Αστυνομοκρατία και την καταστολή, δίνοντας τα στοιχεία τους στις διωκτικές αρχές.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρυτανεία φαίνεται να υποχώρησε, σημειώνοντας ότι «δεν απαιτείται η αποστολή των στοιχείων των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του ΑΠΘ. Το εν λόγω ερώτημα θα απαντηθεί από την Πρυτανεία χωρίς κανένα στοιχείο».

Exit mobile version