O Σωτήρης Τσαφούλιας με μία εικόνα μας δείχνει τον κύκλο της κακοποίησης και του bullying
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Σωτήρης Τσαφούλιας με μία εικόνα μας δείχνει τον κύκλο της κακοποίησης και του bullying

SHARE THIS

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας με μία μόνο εικόνα κατάφερε να δείξει τον φαύλο κύκλο της κακοποιητικής συμπεριφοράς, όπου από θύματα τα άτομα γίνονται θύτες.

Στον απόηχο της κακοποιητικής και εκφοβιστικής συμπεριφοράς του Τάσιου Ξιάρχο, φαίνεται πως μηδενίζεται η ανοχή της κοινωνίας σε τέτοιο είδους στάσεις.

Ο Τάσος Ξιάρχο που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι έχει πέσει θύμα bullying για την σεξουαλικότητά του και την εμφάνισή του και παρόλα αυτά διαπόμπευσε κοπέλα για τη δική της εμφάνιση, είναι ένα ακόμη παράδειγμα αυτού του αέναου, κυκλικού φαινομένου της κακοποίησης.

Μέσα από μία μόλις εικόνα, ο δημιουργός του «Ετερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας μας δείχνει εξαιρετικά εύστοχα τον φαύλο κύκλο της κακοποίησης.

Κοινοποιώντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός σκηνοθέτης επιλέγει να δείξει τις βαθύτερες ρίζες του ενός κοινωνικού προβλήματος, που δεν φαίνεται να τελειώνει.

Από το θύμα μιας κακοποιητικής συμπεριφοράς και σχέσης, το άτομο μετατρέπεται σε θύτη, με την οικογένεια φυσικά τις περισσότερες φορές να διαδραματίζει τον σπουδαιότερο ρόλο.

Exit mobile version