Ο Τζήμερος μας… απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική και την αρθρογραφία αν δεν τον ψηφίσουμε!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζήμερος μας… απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική και την αρθρογραφία αν δεν τον ψηφίσουμε!

SHARE THIS

Άτεγκτος, ο Θάνος Τζήμερος στέλνει «τελεσίγραφο» ότι αν δεν εκλεγεί ούτε στις επόμενες εκλογές θα αποχωρήσει από την πολιτική και την αρθρογραφία!  

«Τελεσίγραφο» στέλνει με ανάρτησή του στα social media στους απανταχού υποστηρικτές του ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική.

Μετά από τις -αρκετούτσικες- έως σήμερα αποτυχημένες προσπάθειες να μπει το κόμμα του ή οι σχηματισμοί με τους οποίους συνεργάζεται στη Βουλή, ο Θάνος Τζήμερος «απειλεί» το κοινό του ότι αν στις επόμενες εκλογές το συνεργατικό σχήμα που έχει με τον Φαήλο Κρανιδιώτη δεν περάσει το όριο του 3%, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την πολιτική και την αρθρογραφία.

«Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα “διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο” αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά».

Ε, μετά από αυτό το «τελεσίγραφο», η μεγάλη ανταπόκριση είναι μονόδρομος!

Exit mobile version