Ο Χαρδαλιάς στοχοποιεί τους εργαζόμενους τώρα για τα κρούσματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χαρδαλιάς στοχοποιεί τους εργαζόμενους τώρα για τα κρούσματα

SHARE THIS

Για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων φταίνε οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τον Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δε δίστασε να τα βάλει με τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες αυτή τη φορά, για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στα νησιά! «Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό και από τους επιχειρηματίες ότι το ζήτημα δεν είναι ο γηγενής πληθυσμός. Στα νησιά αυτά η αύξηση προέρχεται από την κατηγορία των κρουσμάτων που σχετίζεται με την εργασία στους χώρους εστίασης και διασκέδασης».

Αυτά τα απίστευτα είπε ο Χαρδαλιάς, ενώ υπάρχει ραγδαία αύξηση κρουσμάτων σε πολλές περιοχές της χώρα, εν μέσω τουριστικής περιόδου. Υπάρχουν όμως ενστάσεις! Αρχικά, ορισμένα από τα τουριστικά νησιά που βρίσκονται στο “κόκκινο”, υποδέχονται τεράστιο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο, από όλο τον κόσμο.  Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό από πολλές δημόσιες μαρτυρίες, ο έλεγχος στις εισόδους της χώρας είναι ανεπαρκής.

Σημαντικό είναι ακόμα πως έλεγχος, σε συνθήκες εργασίας, υγιεινής, φοροδιαφυγή ή οτιδήποτε, γίνεται σπανίως… έως και ποτέ! Οι ειδήσεις και τα social media βρίθουν “κορονοπάρτι” σε βίλες και κότερα!

Ποιος όμως θα πληρώσει τη “ζημιά”; Ποιος θα στοχοποιηθεί; Φυσικά, οι εργαζόμενοι. Νέα παιδιά και μη που δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες εργασίας, εξοντωτικά ωράρια, μέσα στη ζέστη, με πενιχρά μεροκάματα, χωρίς ρεπό, χωρίς μια μέρα ξεκούρασης!

Πότε επιτέλους θα αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες που της αναλογούν;

 

Exit mobile version