O Χάρης Τζωρτζάκης κόλλησε στον τοίχο το σύστημα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Χάρης Τζωρτζάκης κόλλησε στον τοίχο το σύστημα!

SHARE THIS

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης απέδειξε ότι τα διαθέτει και τα δύο στην συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ

Με τεράστιο θάρρος ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος πριν μερικές ημέρες κατήγγειλε μαζί με άλλους δυο συναδέλφους του, τον Γιάννη Νιάρρο και τον Ερρίκο Μηλιάρη, γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε έξω απ’ τα δόντια στον ΣΚΑΪ.

Παρά τις συνεχείς πιέσεις των δημοσιογράφων ο Τζωρτζάκης ξετύλιξε όλους εκείνους τους λόγους, που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στην αγανάκτηση αναφορικά με τις καταγγελίες αυτών των ημερών και τη Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Έχοντας απέναντί τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη, Ιωάννα Μάνδρου και Λένα Φλυτζάνη, δήλωσε: «Δε φημολογείται αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας, δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έβαλε και την πολιτική διάσταση του ζητήματος. Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα».

Στη συνέχεια προσέθεσε ο 35χρονος ηθοποιός: 

«Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να “γράφουν” τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή… Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση..»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα»!

Exit mobile version