Αδερφός Ζακ: Οργή & αγανάκτηση για μια δικαιοσύνη που τελικά “χάιδεψε” τους δολοφόνους
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδερφός Ζακ: Οργή & αγανάκτηση για μια δικαιοσύνη που τελικά “χάιδεψε” τους δολοφόνους

SHARE THIS

«Ο αγώνας ανάμεσα στην αγριότητα και την τρυφερότητα δεν τελείωσε, είναι ατέρμονος», σημείωσε ο αδερφός του Ζακ, Νίκος, με νόημα.  

«Είναι μια μικρή ικανοποίηση το ότι ξεσηκώθηκε αυτό το κομμάτι κόσμου. Αν δεν είχε ξεσηκωθεί δε θα ήταν τα πράγματα έτσι. Δυστυχώς έπρεπε να δολοφονηθεί ο Ζαχαρίας για να ανοίξει δημόσια η κουβέντα περί ισότητας, ελευθεριών, δικαιωμάτων, που ήταν κλεισμένα σε συρτάρια και ντουλάπια και έπρεπε να ανοίξουν».

«Με την οικογένεια του Παύλου Φύσσα και τον Γιάννη Μάγγο, αισθάνομαι μια σύνδεση μόνο που κοιτιόμαστε στα μάτια μοιραζόμαστε κάτι κοινό. Με την αδερφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη σαν αδέρφια που χάσαμε τα αδέρφια μας η σύνδεση είναι πιο δυνατή».

«Ο αγώνας ανάμεσα στην αγριότητα του ανθρώπου και την τρυφερότητα δεν τελείωσε, είναι ατέρμονος. Βλέπουμε την αστυνομική βία παντού και με τα γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν κάνει ούτε βήμα πίσω, προσπαθούν σε κάθε περίπτωση να δείξουν την ισχύ τους και να επιβληθούν σε ένα ειρηνικό κοινό. Μπορείς να δεις τον φόβο που προκαλούν στους ανθρώπους, ακόμη και όταν περπατάνε σε πεζοδρόμια της Αθήνας».
Exit mobile version