ΟΑΣΘ: Λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο στην «υπηρεσία» των πολιτών (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο στην «υπηρεσία» των πολιτών (Video)

SHARE THIS

«Τραβάμε χειρόφρενο αλλά το αυτοκίνητο δε σταματάει. Ανεξέλεγκτο το αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο» παρατηρεί, έκπληκτος ο οδηγός.  

Ενδεικτική των κακοσυντηρημένων κι επικίνδυνων λεωφορείων από τον στόλο του ΟΑΣΘ, είναι μία νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης με φωτογραφίες και βίντεο που ανήρτησε στα social media καταγγέλλει την πολύ κακή κατάσταση των λεωφορείων στην πόλη.

Στο βίντεο, ακούγεται ο οδηγός λεωφορείου του λεωφορείου να αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο όχημα δεν λειτουργεί το χειρόφρενο,: «Τραβάμε χειρόφρενο αλλά το αυτοκίνητο δε σταματάει. Ανεξέλεγκτο το αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο», ενώ όπως τονίζει «πρέπει να γίνει ατύχημα» για να υπάρξει μεριμνήσει η Πολιτεία.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον ΟΑΣΘ του κυρίου Σκόδρα, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μπορεί ανενόχλητος να δρομολογήσει τα σχέδια του, που στο βάθος έχουν την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ» σχολιάζει αναλυτικά ο αναπληρωτής τομεάρχης υποδομών και μεταφορών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ΟΑΣΘ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Γ. ΣΚΟΔΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

  • Λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού.
  • Λεωφορείο με βλάβη στα φρένα συγκρούεται με άλλο λεωφορείο.
  • Λεωφορεία κακοσυντηρημένα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.
Exit mobile version