Οδηγός στον ΟΑΣΘ εκφόβισε γυναίκα επειδή είχε… πατίνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός στον ΟΑΣΘ εκφόβισε γυναίκα επειδή είχε… πατίνι

SHARE THIS

Οδηγός της απαγόρευσε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο γιατί είχε μαζί της πατίνι, ενώ δεν δίστασε να την εκοφβίσει

Ακόμα μια καταγγελία για καταχρηστική συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ έρχεται στο φως, με την καταγγέλλουσα να αναφέρει, ότι  την Παρασκευή οδηγός της απαγόρευσε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο γιατί είχε μαζί της πατίνι, ενώ δεν δίστασε να την εκοφβίσει.

Μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την Ευγενία Χατζηγεωργίου η Παυλίνα δήλωσε «Είχα στα χέρια μου το σπαστό πατίνι, δεν έχει ύψος έτσι ώστε να εμποδίζει σε χώρο. Μετακινούμαι με αυτό τον τελευταίο μήνα. Δεν μου έχει τύχει αντίστοιχο περιστατικό. Ο οδηγός μου κούνησε το δάκτυλο πριν επιβιβαστώ, δίπλα μου ήταν και μια ηλικιωμένη κυρία με καροτσάκι. Μόλις ανέβηκε η κυρία ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και μου έπιασε το χέρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά, γιατί, αφού φώναξα και πήγα να ανέβω, έκλεισε την πόρτα με αποτέλεσμα να μου κλείσει και το χέρι και το κεφάλι».

Όταν εκείνη η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε, εκείνος άνοιξε την πόρτα και της είπε ότι θα της κάνει μήνυση, ενώ αρνήθηκε ότι την τραυμάτισε και όταν ζήτησε τα στοιχεία του είπε ότι «θα τα πούμε στον τερματικό σταθμό». Το περιστατικό έγινε στη γραμμή 58 στην στάση «Αγ.Νικόλαος» Χαριλάου.

«Σοκαρισμένη κράτησα την πινακίδα και την έδωσα στην αστυνομία γιατί τα γραφεία του ΟΑΣΘ ήταν κλειστά», ενώ την Δευτέρα ενημέρωσε και τα γραφεία ΟΑΣΘ, καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη οδηγία απαγόρευσης επιβίβασης με πατίνι.

Η καταγγέλλουσα πρόκειται, να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες, ενώ από την αστυνομία της δόθηκε η συμβουλή να πάει στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε γνωμάτευση για τον τραυματισμό της.

Ακούστε την καταγγελία:

Exit mobile version