Όφειλα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου, λέει η γυναίκα «κλειδί» στην υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όφειλα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου, λέει η γυναίκα «κλειδί» στην υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη

SHARE THIS

Η μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεσηαποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει στον εισαγγελέα.

Η πρώην σύντροφος ηθοποιού-σκηνοθέτη, που αποτελεί μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεσηαποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει στον εισαγγελέα, τονίζοντας: πως «κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα», και πρόσθεσε ότι «γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Η κατάθεση της πρώην σύντροφος του ηθοποιού-σκηνοθέτη διήρκησε πολλές ώρες, καθώς γνώριζε αρκετά καλά τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, ενώ η πρώτη γνωριμία έγινε όταν ήταν 19 ετών και σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης.

Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, βλέποντας ανήλικα να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια αντέδρασε, ενώ όταν είπε ότι «το 2016 του είπα: Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω. Μου απάντησε: Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα».

Με την ολοκλήρωση της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, ενώ την συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα, που πρώτος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη- ηθοποιού για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί.

Exit mobile version