Οι άγριες αποδοκιμασίες ανάγκασαν τον Μητσοτάκη να διακόψει την ομιλία του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι άγριες αποδοκιμασίες ανάγκασαν τον Μητσοτάκη να διακόψει την ομιλία του

SHARE THIS

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε έξω από το 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου, ήταν τόσο έντονη που ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του. Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασαν το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που φέρνει η κυβέρνηση εν μέσω καλοκαιριού και με τα σχολεία κλειστά, με τον κόσμο να αντιδρά για την σημειρνή κατάσταση της δημόσιας παιδείας.

Γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΓΕΛ – 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου (Στρογγυλό σχολείο), όπου γινόταν η παρουσίαση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αναβάθμιση του Σχολείου και Ενδυνάμωση των Εκπαιδευτικών».

Οι διαδηλωτές επιφύλασσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκη Κεραμέως με έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης, ενώ υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφεύγει να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός διέκοψε την ομιλία του υπό την πίεση τω διαδηλωτών, που ζητούν προσλήψεις και ενίσχυση της Δημόσιας Παιδείας.

Exit mobile version