Στο δρόμο του αγώνα ξανά οι διανομείς της Wolt-Συγκέντρωση στα γραφεία
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δρόμο του αγώνα ξανά οι διανομείς της Wolt-Συγκέντρωση στα γραφεία

SHARE THIS

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι διανομείς της Wolt αντιδρώντας στην απόφαση για μείωση των αμοιβών τους ανά παραγγελία.

Οι διανομείς της εταιρείας Wolt θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας:

«Καμία μείωση των αποδοχών ανά παραγγελία, επαναφορά των αποδοχών στα επίπεδα του Μάρτη του 2022 με αποζημίωση 0,40 ευρώ ανά χιλιόμετρο από το πρώτο μέτρο.

Να σταματήσει η αδήλωτη εργασία. Συμβάσεις αορίστου χρόνου απευθείας με τη Wolt με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα σε όσους διανομείς εργάζονται μέσω έμμεσου εργοδότη.

Δωρεάν χορήγηση όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας. Κράνος – μπουφάν μηχανής- εξοπλισμός. Να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Τον αγώνα των ταχυδιανομέων στηρίζει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, ο οποίος σε ανακοίνωση του τονίζει ότι «δεν θα τους περάσει! Μας θέλουν σύγχρονους δούλους. Να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να αμειβόμαστε με ψίχουλα, προκειμένου αυτοί να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!»

Exit mobile version